Política de privadesa

1. Introducció

mónSOStenible es compromet a protegir la privadesa dels usuaris que visiten el nostre lloc web. Aquesta política de privadesa descriu com recopilem, utilitzem i protegim la informació personal que obtenim a través del formulari de contacte.

2. Informació que recopilem

Quan els usuaris completen el formulari de contacte a mónSOStenible, recopilem la següent informació:

  • Nom i cognoms
  • Adreça de correu electrònic
  • Missatge o consulta

3. Ús de la informació

Utilitzem la informació recopilada a través del formulari de contacte exclusivament per als següents fins:

  • Respondre a les consultes o missatges enviats pels usuaris.
  • Proporcionar informació addicional sobre els nostres serveis o productes, si així ho sol·licita l’usuari.

4. Protecció de dades

mónSOStenible es compromet a protegir la informació personal dels usuaris. Implementem mesures de seguretat tècniques i organitzatives per evitar l’accés no autoritzat, la divulgació o l’alteració de les dades personals.

5. Compartir informació

No compartim la informació recopilada a través del formulari de contacte amb tercers, llevat que estiguem legalment obligats a fer-ho.

6. Galetes (Cookies)

mónSOStenible utilitza galetes per millorar l’experiència de l’usuari al nostre lloc web. Pots obtenir més informació sobre la nostra política de galetes a la nostra pàgina de galetes.

7. Canvis en la Política de privadesa

Ens reservem el dret de modificar aquesta política de privadesa en qualsevol moment. Qualsevol canvi es publicarà en aquesta pàgina.

8. Contacte

Si tens alguna pregunta o inquietud sobre la nostra política de privadesa, no dubtis a contactar-nos a [email protected]