Avís legal

L’associació MónSOStenible manté aquest portal web amb l’objectiu de facilitar l’accés a diferents àmbits relacionats amb la sostenibilitat com a fil conductor, creiem que la informació és la millor eina per apropar-se i coneixer millor la idea de progrès sostenible, però no oblidem també altres possibilitats com la de acostar productes sostenibles al màxim de gent possible a través de la botiga o altres mètodes per tal d’ajudar a fer aquest mon una mica més sostenible

Tractarem de corregir els errors que se’ns assenyali amb la màxima celeritat possible. No obstant MónSOStenible no pot garantir la inexistència d’errors ni que el contingut de la informació es trobi permanentment actualitzat.

En conformitat a l’establert a les lleis 15/1999 (Protecció de Dades de Caràcter Personal) i 34/2002 (Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic) s’informa del següent:

Titularitat de la pàgina web

– Dominis: monsostenible.net .cat .com i .org
– Titular: Associació Món Sostenible
– Adreça: Carrer Osona 30 de Bigues i Riells
– Adreça electrònica: [email protected]
– C.I.F.: G65188138

Reproducció de continguts propis

Veure les nostres Condicions d’ús

Reproducció de fotografies alienes

Aquest portal web conté fotografies, algunes de les quals no són propietat de MónSOStenible, tot i que en disposa d’un determinat dret de reproducció. En aquests casos, caldrà respectar les llicències i autoritzacions de cada una d’elles, segons s’especifiqui.

Per conèixer la llicència de cada obra en cas quenno estigui visible caldrà contactar amb [email protected]

Protecció de dades personals

Veure la nostra Polícita de privadesa

Referències i enllaços a webs d’altres organitzacions

Veure les nostres Condicions d’ús

Advertiment sobre la utilització de galetes (cookies)

Veure la nostra Política de cookies