Aquest nou producte actualment està en fase de valorització tecnològica per part d’Eurecat, que considera que pot esdevenir una eina molt interessant per a les empreses i entitats relacionades amb el sector energètic.
El motor de càlcul es basa en la definició arquitectònica de l’edifici quant a solucions passives, com la volumetria i l’orientació, i actives, com la climatització i les energies renovables, a més de tenir en compte les condicions climàtiques, com la radiació solar i la temperatura, i les hores d’ús.
La Fundació CTM Centre Tecnològic forma part del centre tecnològic Eurecat (membre de TECNIO), que aplega l’experiència de més de 600 professionals que generen un volum d’ingressos de 43 milions d’euros anuals i dóna servei a més de 1.000 empreses. R+D aplicat, serveis tecnològics, formació d’alta especialització, consultoria tecnològica i esdeveniments professionals són alguns dels serveis que Eurecat ofereix tant per a grans com per a petites i mitjanes empreses de tots els sectors. Amb instal·lacions a Barcelona, Canet de Mar, Cerdanyola del Vallès, Girona, Lleida, Manresa, Mataró, Reus, Tarragona i Amposta i amb una seu a Brasil, participa a 160 grans projectes consorciats d’R+D+i nacionals i internacionals d’alt valor estratègic i compta amb 73 patents i 8 spin-off. El valor afegit que aporta Eurecat accelera la innovació, disminueix la despesa en infraestructures científiques i tecnològiques, redueix els riscos i proporciona coneixement especialitzat a mida de cada empresa