Premi Natura i Societat de la Fundació Girbau

La Fundació Privada GIRBAU convoca la segona edició del Premi Natura i Societat" amb l'objectiu de reconèixer iniciatives locals i ciutadanes en favor de la natura i la seva conservació. Podran optar a aquest Premi, que te una dotació econòmica de fins a 12000?, entitats privades sense ànim de lucre, legalment constituïdes, que tinguin entre les seves finalitats socials la conservació de la natura i que tinguin la seva seu social a Catalunya. El projecte s'haurà de realitzar dins l'àmbit territorial de Catalunya.

El Premi, es va crear el 2016 amb caràcter bianual. S’emmarca en la voluntat de la Fundació Privada Girbau de donar suport a aquelles entitats que treballen per a la protecció i millora del nostre patrimoni natural, des del compromís i la responsabilitat. I amb la convicció ferma que la millor manera de fer-ho és fomentant la participació de la societat, i la transmissió de valors de respecte i responsabilitat envers el medi ambient.

Aquest Premi és finançat per la Fundació Privada Girbau administrat i gestionat per la Xarxa de Custòdia del Territori (XCT). 

El Premi, amb una dotació econòmica de fins a 12.000 €, comptarà amb un jurat format per 5 membres: 2 representants de la Fundació Privada Girbau, 1 representant del Grup de Natura Freixe (guanyador de la 1a edició del premi), 1 expert en conservació de la natura i 1 representant de la XCT. 

Per a més informació sobre els criteris de selecció, compromisos de l’entitat beneficiària i com presentar-s’hi consulteu les BASES DEL PREMI i el formulari model de presentació de projectes.

 La data límit per presentar les vostres propostes finalitza el 31 de gener de 2019.

Comparteix-me:

El saló B-Travel 2025 marca la ruta per a un turisme més sostenible i de qualitat

B-Travel, el saló de turisme organitzat per Fira de Barcelona, tanca una edició marcada pel foment i promoció d’un turisme més sostenible i de qualitat després de tres dies de...

L’orina humana, un recurs valuós com a fertilitzant per a l’agricultura urbana sostenible

La reutilització de l’orina humana permetria produir fertilitzants sostenibles per a l’agricultura urbana, amb importants beneficis ambientals. Això conclou un estudi fet per l’Institut de Ciència i Tecnologia Ambientals de...

Vic acollirà una nova edició del Congrés BIT 

Aquesta 4a edició del Congrés BIT, que es celebra el 8 i 9 d'abril a la capital d'Osona, posa el focus en la valorització dels serveis ecosistèmics com a eina...